Bel ons
010 316 11 10
Menu
Gezocht: Talentvolle Teamspelers Gezocht: Talentvolle Teamspelers

Gezocht: Talentvolle Teamspelers

Het gaat goed met Blozo. Steeds meer klanten vertrouwen op onze aanpak. Dat merken wij aan de fantastische orderintake die wij nu al zien in het nieuwe jaar. Onze missie is om waar maken waar wij voor staan. Daarom zoeken wij op korte termijn naar talentvolle teamspelers.

Anders in metaal

In het afgelopen jaar hebben wij de transformatie naar een mensgericht productiebedrijf doorgevoerd. Anders dan wat gebruikelijk is in de sector, hebben wij een eigen weg gekozen. Dat is niet zo gestandaardiseerd mogelijk produceren voor een zo laag mogelijke prijs. De kern van Blozo staat namelijk voor betrokkenheid, meerwaarde en vakmanschap. Met leverbetrouwbaarheid en korte doorlooptijden als prestatie indicatoren hebben wij dat verankerd in systemen, middelen, mensen en methoden. Dat is onze klanten zeker ook opgevallen. Het resultaat is een groeiende orderstroom met soms uitschieters die uitdagen om de balans te bewaken. Of beter gezegd, om te zorgen dat de flexibiliteit en oplossingsgerichtheid gekoesterd blijft. Daarom is het noodzakelijk dat wij ons team uitbreiden in de komende tijd. Natuurlijk is dat mooi. Maar groei is een resultaat van wat we doen en hoe wij het doen, geen doel op zich.

Samen werken, samen groeien

Onze klanten vertrouwen op ons, dat wij doen wat wij beloven. Zo werken wij samen en dragen wij bij aan groei. ‘Blozo belooft’ betekent daarbij dat wij echt weten wat wij beloven, gebaseerd op het vertrouwen in onze mensen en de unieke samenwerking die over de traditionele afscheiding van allerlei processtappen heengaat. Om deze manier van samenwerken verder te ontwikkelen als succesfactor in de prestaties naar onze klanten, zoeken wij dan geen specialisten maar teamspelers. Gedreven talenten in de techniek die nieuwsgierig zijn en betrokken willen worden bij een groter geheel dan de eigen werkplek. Samen groeien betekent dat wij Blozo het verschil maken door te werken aan ontwikkeling, onder andere door crosstraining en multidisciplinaire inzetbaarheid.

Nieuwsgierig geworden?

Als je graag meer wilt weten over Blozo en hoe wij met talent omgaan, vraag dan naar Danny ter Beek (HR adviseur) zijn telefoonnummer is 010-3161111. Direct solliciteren? Bekijk de vacature en stuur je cv met motivatie in.