Wanted: ICT-nerd die blij wordt van techniek

Wij zoeken een proactieve ICT’er met minimaal hbo-denkniveau en enige affiniteit met techniek….. Hoooooo, wacht effe. Ben jij ook zo klaar met van die dertien-in-een-dozijn vacatureteksten? Dat gaan wij even anders doen!

Opnieuw. Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand die wil leren, iemand die met ons mee wil groeien. Iemand die met ons wil bouwen aan het slimste metaalbewerkingsbedrijf van Nederland. Hoe je dat doet? Door te luisteren naar onze (interne) klanten. Door niet automatisch iets aan te nemen, maar je eigen mening te durven vormen. Ervaring met C# en web development is een must, maar willen leren en jezelf ontwikkelen is misschien wel nog belangrijker. En oja, je hoeft niet echt een nerd te zijn, maar het is wel fijn als je wild wordt van code schrijven.

Wat ga je doen?

Wij zijn een vooruitstrevend plaatbewerkingsbedrijf en we bouwen veel van onze software zelf, met als centrale basis het ERP-systeem. Je krijgt dus de vrijheid om, samen met je collega’s, te bouwen aan onze eigen software. Het doel van die software is het ondersteunen en verbeteren van de bestaande processen. Bij Blozo staat de mens centraal en samenwerking is key, dus communicatie met je collega’s en leveranciers is belangrijk. Verder word je er blij van om een bijdrage te mogen leveren aan het steeds efficiënter maken van de processen en het verbeteren van het humeur van je collega’s, want dankzij jou wordt het werk voor anderen ook leuker!

Waar kom je terecht?

Je komt terecht bij het gezelligste plaatbewerkingsbedrijf van Nederland. Maar echt. Er heerst hier een informele sfeer waarbij je veel vrijheid en ruimte voor creativiteit krijgt. ICT wordt bij ons een steeds groter onderdeel en we zijn constant bezig met het verbeteren van onze processen. Blozo blijft zich ontwikkelen, en jij ontwikkelt mee. Want wie weet waar Blozo over vijf jaar staat. Lopen de robots dan over de werkvloer en brengen drones onze producten langs? Dit terwijl de mens met hun AR-bril de machines bestuurt.

What else?

Collega’s Jannick en Richard maakten Anouska wegwijs in het systeem SpaceClaim. Dit was even wennen, aangezien Anouska op school met SolidWorks leert te werken. “Jannick en Richard namen de tijd om mij te laten zien hoe SpaceClaim precies werkt. Ik had dit vrij snel onder de knie en kon aan de slag met het ontwerp van de tafel. Daarin werd ik door Blozo helemaal vrij gelaten. Het ontwerp is inmiddels af en we gaan de tafel binnenkort maken in de werkplaats. Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat!”

What’s next?

Goed verhaal, lekker kort, maar waarom zou ik solliciteren? Als jij klaar bent voor de volgende stap in je carrière, als jij de vrijheid en ondersteuning wil krijgen om jezelf verder te ontwikkelen, dan is Blozo de plek voor jou. Tel daar nog een gezellig team in een informele en innovatieve organisatie in de techniek bij op en je kan niet meer om deze vacature heen. Je salaris? Dat hangt af van je kennis en ervaring. Uiteraard zijn alle overige voorwaarden ook van toepassing, maar als we echt bij elkaar passen, dan komen daar wel uit!

Laat ons uiterlijk vrijdag 16 oktober weten waarom we met jou in gesprek moeten via j.breunis@blozo.nl. Twijfel je nog ergens over? Gewoon even bellen! Je kan ons bereiken op het telefoonnummer 010 316 11 33.

Deel dit artikel