Bel ons
010 316 11 10
Menu
Praktijkopleider Wally: “Dit is mijn tweede familie” Praktijkopleider Wally: “Dit is mijn tweede familie”

Praktijkopleider Wally: “Dit is mijn tweede familie”

Het zal maar van je bedrijf gezegd worden, maar praktijkopleider Wally Verwoert meent het uit de grond van zijn hart. Met 32 jaar ervaring in de metaal, waarvan het laatste half jaar bij Blozo, weet hij precies waar hij het over heeft. Sinds oktober vorig jaar werkt Wally bij ons als vakman die al zijn kennis deelt in de begeleiding van jongeren op de werkvloer. Wat hem opvalt aan Blozo spreekt boekdelen. We houden het maar even bij een handzaam artikel…

Mensen ontwikkelen

“Wat ik wil is mensen helpen zich te ontwikkelen. Bij Blozo ben ik daarom helemaal thuis. Als ik zie hoeveel tijd hier aan het personeel gegeven wordt, kan ik hier nog wel 15 jaar verder. Zeg maar tot de pensioenleeftijd want ik ben nu 52. Omdat ik ook andere ervaringen heb, kan ik zeggen dat het echt bijzonder is wat ze bij Blozo als normaalste zaak van de wereld beschouwen. Dit is mijn tweede familie. Ik ben hier natuurlijk vaker dan thuis maar niet alleen dat, je wordt enorm betrokken bij elkaar, bij hoe alles loopt en dus ook bij de klanten die we bedienen. Iedereen moet hier breed ontwikkeld zijn, dat is ook veel leuker. Als praktijkopleider kan ik hier mijn steentje bijdragen.”

Niet meer overwerken

“In mijn vorige baan zat er zoveel druk op de ketel dat ik vaak ook in de weekenden op de zaak was. Ondanks alle mooie systemen en de meest geavanceerde apparatuur was er eigenlijk één probleem dat niet werd opgelost: de capaciteit stond op ‘Onbeperkt’. Als we een recordomzet draaiden was je daar ook trots op, maar uit loyaliteit naar anderen zorgde ik dan dat in het weekend zoveel mogelijk werd weggewerkt, zodat de collega’s op maandag niet al meteen met een achterstand zaten. Hier wordt alles zo goed afgestemd, er wordt echt gezorgd dat het past. En wat blijkt? Ruim 90% van de klanten is zeer tevreden! Hier ga ik met een goed gevoel naar huis omdat ik weet dat het goed zit. Weekenden overwerken zit er niet meer in, misschien een enkele keer omdat ik het leuk vind.”

Gericht op de toekomst

Wat Wally betreft is Blozo een metaalbedrijf dat op allerlei manieren ingericht is op de toekomst. Daarbij is de blik behalve op ervaren mensen zeker ook op jongeren gericht: “Ik zag al eerder dingen voorbij komen van Blozo, zoals filmpjes op LinkedIn om jong talent te interesseren voor techniek. Toen dacht ik ‘Dát is leuk!’ Je moet jongeren uitdagen, de hele dag hetzelfde doen is niet meer van deze tijd. Dat iedereen hier breed ontwikkeld moet zijn is echt een voordeel. Als ik het kort moet samenvatten dan is Blozo: goed georganiseerd, gezellig en plezierig maar vooral uitdagend!”, aldus praktijkopleider Wally Verwoert.

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe jij je bij Blozo verder ontwikkelen kan, als vakman in de metaal of als stagiair? ‘Lees meer over werken bij Blozo