Bel ons
010 316 11 10
Menu
Trumpf – TruMatic 7000 (lasermachine) Trumpf – TruMatic 7000 (lasermachine)

Trumpf – TruMatic 7000

Deze pons-/laser combinatiemachine is de overtreffende trap, als kwaliteit, functionaliteit en een hightech uitstraling belangrijk zijn. Met deze machine combineren we de functionaliteit van het ponsen en stansen, met de vrijheid van het lasersnijden.

De kwaliteit van de plaatwerkproducten ligt op een zeer hoog niveau, omdat de machine is uitgerust met borsteltafels en de platen onbemand beladen en ontladen worden. Daarnaast voorkomt een actieve matrijs sleepsporen op de onderzijde van het plaatwerk. Verder beperken we het aantal verschillende bewerkingsstappen door toepassing van slimme gereedschappen.
Wij zetten onze combinatiemachine voornamelijk in voor plaatwerk met hoge visuele vereisten, en uiteraard als we slim gebruik kunnen maken van de bewerkingsmogelijkheden, zoals roltappen, het verzinken van gaten of het vervangen van inpersmoeren door draadextrusies.
De machine komt het best tot zijn recht bij plaatdikten van 1 tot en met 3mm.
U kunt bij onze medewerkers navragen wat de diverse mogelijkheden zijn.

Capaciteit:

Vermogen laserbron: 3kW CO2
Maximale afmetingen: 3000x1500x8mm

Kijk mee op de werkvloer bij Blozo, bekijk ons filmpje!

“Het eurekagevoel. Dat we een vraagstuk oplossen. Mijn grootste kick is als we lange tijd met een obstakel zitten, we de moed niet opgeven en er uiteindelijk een mooie uitkomst op verzinnen.”

Richard Kuelling, CNC-specialist