Bel ons
010 316 11 10
Menu
Blozo Belooft

Blozo belooft en komt na

Metaalwarenfabriek Blozo belooft en komt zijn beloftes na door te ontzorgen met het bieden van snelle en slimme oplossingen. Samenwerken, samen groeien.

We maken onze beloftes waar, omdat we precies weten wat we wel en niet kunnen. Eerlijkheid en transparantie spelen binnen onze organisatie een grote rol.

Relaties voor de lange termijn

We bezitten de gave om de klantwens te begrijpen door ons hierin vast te bijten. Blozo denkt mee en investeert graag in de klantrelatie voor de lange termijn. We bieden oplossingen die passen binnen de gestelde kaders. Het bedenken van slimme productiemethodes is hier een onderdeel van.

We zijn flexibel en reageren snel. Onze beloftes kunnen we doen dankzij onze intensieve samenwerking op de werkvloer.

Vier beloftes die overeenkomen met onze kernwaarden, staan bij Blozo altijd voorop:

1

Samen werken, samen groeien

Iedere dag staan we op om te werken aan een omgeving waarbij men zich gewaardeerd voelt door van betekenis te zijn. Door eerlijk en open te zijn en elkaar te helpen met ontdekken, ontwikkelen en delen van ons talent, wil Blozo een positieve invloed hebben op anderen en de maatschappij. Samen staan we sterk.

2

Een man een man, een woord een woord

Wij vinden elkaar belangrijk en zetten de mens centraal. We voelen ons persoonlijk betrokken en snappen de betekenis van een belofte. Wij pakken graag verantwoordelijkheid door initiatief te tonen. Het gemak van beloven is groot, maar de waarde ervan vinden wij veel belangrijker.

3

Kwaliteit. Wat anders?

Dagelijks toveren met techniek, door te experimenteren en te ontdekken maakt onze wereld grenzeloos. Werken aan een samensmelting tussen mens en technologie vergroot ons perspectief en stelt ons in staat te denken in mogelijkheden. Vakmanschap is voor ons onbetaalbaar. Wij maken techniek waardevol.

4

Wij leveren. Altijd.

Luisteren en behoeftes begrijpen is voor ons van cruciaal belang om slimme en passende oplossingen te leveren. Ons uitgangspunt voor het verzinnen van oplossingen is zorgen voor gemak en plezier. Wij geloven dat wij samen met de omgeving tot buitengewone prestaties in staat zijn.

Bij ons je producten bestellen

We begrijpen de klantwens en bijten ons daarin vast. Blozo denkt mee en investeert graag in de klantrelatie voor de lange termijn. We bieden oplossingen die passen binnen de gestelde kaders. Het bedenken van slimme productiemethodes is hier een onderdeel van. We zijn flexibel en reageren snel. Onze beloftes kunnen we doen dankzij onze intensieve samenwerking op de werkvloer.