Bel ons
010 316 11 10
Menu
Onze werkwijze Onze werkwijze

Onze werkwijze staat voor snelheid en meedenken

De werkwijze van Blozo staat voor snelheid, meedenken met de klant, inspelen op de actualiteit en natuurlijk een optimale afwerking. Onze werkwijze draait in eerste instantie vooral om het vlot en doelgericht vertalen van de klantwens. Daarbij is het van belang eerst goed de klant te leren kennen.

Een paar steekwoorden zijn al genoeg om de uitdaging van de klant te begrijpen. Onze kracht ligt in het vertalen van het idee van de klant naar een tastbaar product. Dat doen we onder andere door een slimme productiemethode.

De werkwijze van Blozo vertelt zich het beste via een voorbeeld. Een klant doet een aanvraag die nog het nodige meedenken vraagt. Niet alles wordt panklaar aangeleverd en er is haast bij. Ons team bij Blozo schrikt niet van summiere informatie.

“Mijn werk moet voor iedereen direct duidelijk zijn.”
Rico van Overloop

Betrokkenheid bij het hele team

In onze offertes zijn we transparant in wat de klant krijgt voor de gecalculeerde prijs. Het hele productieteam is betrokken bij de vervolgstappen van de order. Iedereen weet wat er in zijn handen ligt en wat hij ermee moet doen. Ook weten we allemaal met welke klant we te maken hebben en wat belangrijk is bij deze specifieke klant.

Iedereen weet: er kan altijd iets misgaan in een bedrijfsproces. Daarom investeren we liever meer energie aan de voorkant om het in één keer goed te doen. Mocht er toch iets misgaan, dan zijn wij in staat snel te schakelen. Blozo staat synoniem voor het vertrouwen in vlotte oplossingen. Die flexibiliteit hebben wij bij Blozo.

Wij leveren. Altijd. Blozo.

“Een standaard ventilatierooster bij onze klant Windex Engineering past zelden of nooit. Het is dan ook een geweldige uitdaging om telkens een maatwerkoplossing te kunnen bieden. Het proces van een simpele schets met hooguit een paar afmetingen naar een fysiek mooi afgewerkt product geeft mij iedere ochtend de drive om weer aan de slag te kunnen gaan.”

Marco Bolman, calculator / tekenaar

Kijk mee op de werkvloer bij Blozo, bekijk ons filmpje!