Bel ons
010 316 11 10
Menu
Engineering Engineering

Expertise in plaatwerk-engineering

Dankzij onze expertise in plaatwerk-engineering is Blozo in staat te fungeren als verlengstuk van de klant en daarmee passende oplossingen te bieden.

Plaatwerk-engineering vraagt om specifieke kennis. De geavanceerde 3D-CAD-systemen maken het mogelijk om ideeën snel om te zetten in praktische plaatwerkoplossingen. De ideeën ontstaan vanuit onze vakkennis van onze mensen en daar zit dan ook onze grote kracht.

De finishing touch

We kennen de ‘do’s en dont’s’ van plaatwerk-engineering. We weten gemakkelijk en slim te ontwerpen. We denken mee bij de finishing touch van het product en het maakproces. We geven adviezen waar onze klanten echt mee geholpen zijn.

De kunst van het beheersen van kosten zit met name in een vlotte verwerking. Een slim ontwerp scheelt bewerkingstijd en bespaart materiaal en nabehandelingskosten, met een snelle levering als bijkomend voordeel.

Engineering vraagt om eerlijk advies

Vooral bij plaatwerk-engineering bestaat de behoefte aan een eerlijk advies. Gelijk ‘losgaan’ met allerlei prachtige adviezen is mooi, maar voorop staat natuurlijk de vragen: waar dient het voor, is deze ingreep echt belangrijk en wegen de kosten op tegen het uiteindelijke resultaat?

Kortom, we moeten eerst de klantvraag goed begrijpen.

Een man een man, een woord een woord. Blozo.

Kijk mee op de werkvloer bij Blozo, bekijk ons filmpje!

Onze 4 beloften
“Een man een man, een woord een woord.”
“Kwaliteit. Wat anders?”
“Samen werken, samen groeien.”
“Wij leveren. Altijd.”
Blozo Belooft