Bel ons
010 316 11 10
Menu
Lasersnijden, ponsen en stansen Lasersnijden, ponsen en stansen

Lasersnijden, ponsen en stansen als ambachtswerk

Lasersnijden, ponsen en stansen zijn bijzondere ambachten. Het team van Blozo brengt alle wensen samen tot een passende oplossing. De juiste voorbereiding, nabewerking en de inkoop van materiaal maken het verschil.

Lasersnijden is vooral een simpele en doeltreffende productietechniek aan de hand van gemaakte keuzes in de voorbereiding. Bij Blozo weten we precies wat er mogelijk is met onze machines en software.

We blinken uit in de kunst om materialen zo slim mogelijk te benutten.

Dankzij onze pons-lasermachine voegen we aan het lasersnijden diverse bewerkingen toe. Een ideale machine die mogelijkheden in slimme oplossingen vergroot. Zo kunnen we tools inzetten om het productieproces simpeler te maken en fouten te reduceren, maar bijvoorbeeld ook om constructies lichter of steviger te maken. Dankzij onze pons-lasermachine krijgen plaatwerkconstructies een professioneler aanzien en zijn we in staat aan beide zijden krasarm te produceren.

Mens én machine

Door een hechte samenwerking en een breed inzicht in de techniek maken onze vakmensen het verschil. Onze lasersnijders zijn in staat de productie een vliegende start te geven door de mogelijkheden van machines en gereedschappen ten volste te benutten.

Lasersnijden is en blijft een ambacht. Het team van Blozo beheerst dit ambacht als geen ander.

Kwaliteit. Wat anders?

Kijk mee op de werkvloer bij Blozo, bekijk ons filmpje!

Onze 4 beloften
“Een man een man, een woord een woord.”
“Kwaliteit. Wat anders?”
“Samen werken, samen groeien.”
“Wij leveren. Altijd.”
Blozo Belooft