Bel ons
010 316 11 10
Menu
Oppervlakte-behandeling Oppervlakte-behandeling

Oppervlaktebehandeling als service aan de klant

Blozo is een servicegerichte organisatie die zijn klanten ontzorgt. Onze service stopt niet bij het produceren en leveren van plaatwerk, maar voorziet ook in oppervlaktebehandeling.

Complete oplossingen

In samenwerking met onze leveranciers bieden we diensten aan op het gebied van oppervlaktebehandeling. Ook verzorgen we de afstemming en inkoop van overige bewerkingen of inkoopdelen die nodig zijn voor een complete oplossing aan onze klanten.

“Mooi zichtwerk is voor onze klant Lely Industries een vereiste, hierbij speelt inzicht, ordening en precisie een belangrijk rol.
Dit zijn elementen waar ik mijn collega’s op de werkvloer graag in uitdaag. Ik word vrolijk van het met rust en overzicht samen complete zendingen klaar leggen voor transport.
Dan rij ik fluitend in mijn auto naar huis.”

Michael Sieber, medewerker logistiek / kwaliteit

We onderhouden korte lijnen met onze leveranciers, waarbij zij ons ondersteunen in het goed adviseren en vlot bedienen van onze klanten.Zoals het hoort bij een goede samenwerking kijken we constant kritisch naar verbeteringen binnen de samenwerking en komen we in actie zodra we mogelijkheden zien. Onze leveranciers vormen een verlengstuk van onze organisatie, zoals Blozo ook graag een verlengstuk is voor zijn klanten.

Samen werken, samen groeien.

Onze 4 beloften
“Een man een man, een woord een woord.”
“Kwaliteit. Wat anders?”
“Samen werken, samen groeien.”
“Wij leveren. Altijd.”
Blozo Belooft