Bel ons
010 316 11 10
Menu
Assembleren en samenstellen Assembleren en samenstellen

Assembleren & samenstellen

Assembleren en samenstellen van plaatwerk staat bij Blozo gelijk aan creativiteit, vakmanschap, trots, mensenwerk en de kick van een echt ambacht.

De plaatwerkers bij Blozo behoren tot de meest allround-medewerkers binnen ons bedrijf. Ze beschikken over zeer brede kennis en staan in nauw contact met hun collega’s. Van alle voorgaande bewerkingen vanaf de voorbereiding tot aan onze logistiek.

Productie zonder verrassingen

De kennis en ervaring van onze plaatwerkers is van doorslaggevend belang als het gaat om een hoog niveau van afwerking en maatvoering. Ook weten ze als geen ander het aantal handelingen te beperken zodat de productie zonder verrassingen en dus vlot verloopt.

“Ik vind het supergaaf en geniet ervan als we samen als team een slimme oplossing bedenken waarbij samenstellingen sneller en kwalitatiever geproduceerd kunnen worden.
De multifunctionele mal die we voor onze klant Artechno hebben ontwikkeld is daar een mooi voorbeeld van.”

Derya Sahinci, voorman werkplaats

Onze plaatwerkers zijn trots bij het neerleggen van een mooie las, maar de echte kick krijgen ze toch als een productie van het begin tot het einde voorspoedig verloopt. Dat iedereen in het team zich aan de afspraken houdt is een vanzelfsprekendheid. Elkaar uitdagen en om het elke dag een stapje beter te doen is waar ze warm van worden.

Kwaliteit. Wat anders? Blozo.

Onze 4 beloften
“Een man een man, een woord een woord.”
“Kwaliteit. Wat anders?”
“Samen werken, samen groeien.”
“Wij leveren. Altijd.”
Blozo Belooft