GEZOCHT .NET-DEVELOPER

Nieuwsgierige .NET Developer voor ons Innovatieteam

Bij Blozo zoeken wij een IT-topper voor de LA Chargers. In dit gedreven innovatieteam hebben wij je hard nodig om te helpen bouwen aan oplossingen voor mooie toepassingen in de organisatie. De Chargers zijn verbeteraars die doorlopend processen optimaliseren en op het gebied van IT een voortrekkersrol hebben. Want bij Blozo streven wij naar Altijd Beter. Vind je het gaaf om bij dit team te horen? Ben je gedreven, nieuwsgierig en wil je het verschil maken met wat jij kan? Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou!

Je bent een .NET-developer met HBO-niveau die:

  • absoluut kan werken met .NET Framework 4.8
  • ervaring met .NET 6.0 als hele mooie pré heeft
  • ervaring heeft met design patterns en solid principles
  • ervaring heeft met gebruiken van API’s
  • bekend is met single board computers als pré

Je hebt al enkele jaren ervaring, spreekt de Nederlandse taal goed en staat te trappelen om verder te groeien. Dan zouden de LA Chargers je dolgraag willen toevoegen aan het team!

Wat wij jou te bieden hebben

Groei en ontwikkeling staan voorop, helemaal bij de LA Chargers. Je wordt uitgedaagd en krijgt alle ruimte voor persoonlijke en technische ontwikkeling. Cursussen, trainingen en workshops, het kan allemaal. Naast super-interessant werk kun je uitgaan van flexibele werktijden, vers fruit van de zaak, sportmogelijkheden, prima pensioenregeling en reiskostenvergoeding.

Salarisindicatie: 3.000,-  – 3.800,-bruto per maand

Wil je meer?

Wij willen ook meer.
Stuur een mailbericht met je motivatie en cv naar: hr@blozo.nl.
Of bel eerst en vraag naar Michael Röder: 010 – 3161123.
Meer informatie over Blozo: www.blozo.nl.

Of deel de vacature op social media

Vindersloon van € 1.000!

Heb jij al een leuke uitdaging of zit deze vacature niet in jouw vakgebied, maar ken je iemand die wel op zoek is? Dan belonen we je graag! Als jij een kandidaat weet voor te stellen en de kandidaat gaat hier uiteindelijk aan de slag, belonen we je graag met een vindersloon van € 1.000,-!

BLOZO. ALTIJD BETER

Solliciteer direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
Adres
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Max. bestandsgrootte: 256 MB.