ALLES GOED
OP DE PLEK

ALLES GOED OP DE PLEK

Verzorgde aflevering

Gebundeld, gelabeld en gedocumenteerd

Dat je als klant bij ontvangst moet uitzoeken wat waarbij hoort en welk onderdeel precies bij welke orderregel  van de bestelling hoort is pure tijdverkwisting. Als we bij Blozo ergens goed in geworden zijn dan is dat zorgen dat mensen hun tijd en talent niet verspillen aan zoekwerk. Dat zetten wij graag door naar onze klanten met maatwerk in aflevering. Er is meer mogelijk dan je misschien zou denken. Plaatwerkdelen kunnen gebundeld, gelabeld  en van barcodes voorzien worden. Maar in overleg kunnen wij ook meer doen, zoals voorraadbeheer of ander maatwerk. Vraag gerust, onze teams zorgen ervoor.

Halen en brengen

Onze logistiek past zich aan op de wensen van de klant. Wil je het afgeleverd hebben? Dan zetten wij alles in de wagen en wordt het gebracht. Wil je het op bepaalde tijden komen halen? Dan zetten wij het klaar op pallets en zorgen dat de chauffeur weer snel op weg kan.

Bij aflevering op locaties van projecten, bijvoorbeeld voor de aanleg van tuinbouwsystemen, wordt alles netjes ingepakt en van de nodige aanwijzingen voorzien zodat, ook bij honderden onderdelen, het overzicht bewaard blijft. Alles natuurlijk op maat van de situatie en de wensen van de klant.

Compleet verzorgde aflevering is één ding, maar tijdige levering is natuurlijk minstens net zo belangrijk. Bij Blozo staan de processen en systemen én onze teams allemaal ten dienste van de leverbetrouwbaarheid. Alles goed op de plek betekent dan meer dan alleen spullen op transport zetten. Daarin van alles mogelijk. Onze teams denken graag met je mee.

Meer weten over
verzorgde aflevering?

Of bel rechtstreeks: 010-316 11 10