MATERIAAL,
PLANNING EN
CALCULATIE

MATERIAAL, PLANNING EN CALCULATIE

WERKVOORBEREIDING

Meer halen uit plaatwerk

Werkvoorbereiding zit bij Blozo waar die hoort: tussen de vakmensen op de werkvloer. De dagelijkse koppeling met inzicht en kennis vanuit de productie zorgt voor slimmere aanpak, al direct vanaf het begin. Dus zorgen de werkvoorbereiders met hun teams voor verbeterde technische tekeningen, efficiëntere planning en zo voordelig mogelijke calculatie. Dat kunnen zij omdat zij helemaal thuis zijn in het werk voor hun eigen groep vaste klanten. Zo weet je als klant dat er echt van meerdere kanten gekeken is naar jouw orders.

De kunst van het zo laag mogelijk houden van kosten vooral in een vlotte verwerking en minder in besparing van materiaal per stuk. Een slim ontwerp scheelt allerlei extra handelingen en kan ook materiaal besparen of nabehandelingskosten. Het gevolg is kortere doorlooptijden en daarmee snellere leveringen en meer zekerheid en flexibiliteit voor onze klanten.

Met decennia ervaring in plaatwerk voor kleine series in een brede mix van metalen delen kennen wij de mogelijkheden en beperkingen. Vanuit de overkoepelende aanpak van de teams helpen wij ontwerp en productie slim op elkaar aan te laten sluiten. Wij denken na over de finishing touch van het product en het maakproces. En wij geven graag advies waar je als klant echt mee geholpen bent.

Meer winst uit
werkvoorbereiding?

Of bel rechtstreeks: 010-316 11 10