Standaard
met veel
varianten

Standaard met veel varianten

CHICAGO BEARS

Vaste producten in vele varianten

Heb je een basisproduct dat allerlei varianten geleverd moet worden? De Chicago Bears zijn gespecialiseerd in maatwerkvarianten van een vaste basis. Zo zijn ze onder meer sterk in rvs-roosters in allerlei maten en uitvoeringen voor luchtbehandelingsinstallaties op boten en schepen. Dit zijn mooie en bestendige producten die uit veel onderdelen bestaan zoals lamellen, scharnierpootjes, veermechanismes, messing asjes en meer. De Bears zorgen voor naadloze afhandeling en strakke leveringen.

De kracht van de Bears zit in de vaardigheid om vooraf het effect op de productie te bepalen en kansen te zien voor verbetering. Dit geldt voor zowel het ontwerp en materiaal als opeenvolgende handelingen en doorlooptijden. Als klant van de Bears heb je geregeld contact om naar verbetering en vereenvoudiging te kijken wanneer tijd en kosten bespaard kunnen worden of als technisch betere kwaliteit mogelijk is.

Elke order zo efficiënt mogelijk door de organisatie krijgen, dat is waar de Chicago Bears voor gaan. Natuurlijk kan dit voor veel meer variabel uitvoerbare producten dan rvs-roosters. Benieuwd wat dit team voor jouw specifieke product kan doen? Bel ons of stuur een mailtje.

Wat kunnen we voor je doen?

Of bel rechtstreeks: 010-3161141

Enkele producties