Snijden,
ponsen,
stansen

Snijden, ponsen, stansen

LASERSNIJDEN EN MEER

Snelle doorlooptijd op de millimeter nauwkeurig

Lasersnijden, ponsen en stansen wordt als centrale dienst geleverd aan de multidisciplinaire klantteams. Onze lasersnijmachines vormen het kloppend hart waar alle orderstromen doorheen gaan. Daarom valt dit onder beheer van een centraal team specialisten dat maar één doel heeft: de beschikbare capaciteit zo effectief mogelijk inzetten. Want elk team heeft een andere workflow, passend bij het type werk voor hun specifieke klanten. Zo slim mogelijk omgaan met materiaal en tijd, vergt technische kennis en strak samenspel met de andere teams.

Het team van de Las Vegas Raiders is onze interne winkel voor lasersnijcapaciteit. Met onze pons-lasermachine kunnen zij extra bewerkingen zoals ponsen en stansen in één keer meenemen, waardoor de doorlooptijd korter wordt en hoge nauwkeurigheid gegarandeerd is. Maar er is meer mogelijk: met onze apparatuur zijn wij in staat om kras-arm plaatwerk te produceren voor zichtwerk waar je mee voor de dag kan komen. Het fijnere plaatwerk, nauwe toleranties en strak zichtwerk, dat is waar wij goed in zijn bij Blozo.

Lasersnijden lijkt een digitale productieoplossing te zijn, maar is en blijft een bijzonder ambacht. Inzicht in materiaalgebruik, verdere verwerkingsprocessen en de functie van te produceren delen is onontbeerlijk. Dagelijkse communicatie en het vrijgeven van beschikbare capaciteit maken de Las Vegas Raiders tot het centrale team dat alles uit elke vierkante meter haalt dankzij goed samenspel.

Meer weten over lasersnijden?

Of bel rechtstreeks: 010-316 11 10