DE VIJF
BLOZO TEAMS

Sneller schakelen, kortere doorlooptijden

De vijf Blozo teams

Sneller schakelen, kortere doorlooptijden

SAMEN ALTIJD BETER

De kracht van multidisciplinaire teams

In plaats van één organisatie waar alles van alle klanten doorheen gaat, werken wij met drie klantteams waarin werkvoorbereiding, kanten, lassen en montage zijn ondergebracht. Dit biedt sterke voordelen zoals snelle doorlooptijden en optimalisatie met zeer korte leercurves, maar ook het borgen van betrokkenheid en kennis. Zo leidt het ontwikkelen van waarde voor onze klanten tegelijkertijd tot waarde voor onze vakmensen.

De onderscheidende factor is niet wat wij maken – dat moet gewoon de vereiste kwaliteit zijn of beter – maar hoe wij dat doen: met hoge betrokkenheid en zo min mogelijke verspilling van tijd, middelen en waardevolle inzichten. Eén centraal team beheert de lasersnijcapaciteit en bedient daarmee de multidisciplinaire klantteams. Het overkoepelende vijfde team houdt zich bezig met financiën, IT-optimalisatie, proces engineering en de ontwikkeling van mensen. Zij laden de organisatie steeds weer met nieuwe energie in een doorlopende verbeterstroom. 

Samen werken wij aan maximale meerwaarde. Dat is meer dan mooie reclamepraat. Het is een meerjarig proces waarin onze organisatie compleet gekanteld is. Voor jou als klant betekent het solide regie, risico-uitsluiting én bewegingsvrijheid.

Wat kunnen we voor je doen?

Of bel ons: 010 316 1110

Las Vegas Raiders

Atlanta Falcons

Carolina Panthers

Chicago Bears

L.A. Chargers