LASSEN EN
MONTAGE

Lassen en montage

Slimme verbindingen en samenstellingen

Het werk dat wij leveren verschilt van losse metalen delen tot samenstellingen die één functioneel product opleveren. Dan gaat het erom de meest effectieve verbindingen toe te passen, uitgaande van de vereiste sterkte, materiaaleigenschappen, beschikbare ruimte én effect op de doorlooptijd. Altijd Beter betekent een lasverbinding soms sneller werkt en steviger is dan een schroefverbinding die extra handelingen en bevestigingsmaterialen vergt. En dat soms slim kantwerk met aangepast snijwerk de beste oplossing biedt. We kijken steeds over het totale proces wat het beste voor je werkt.

Elektrode lassen, TIG lassen of MIG/MAG lassen, het kan allemaal. Voor mooie lasverbindingen en gedetailleerde lasklussen is TIG lassen het beste, maar is ook het nodige vakmanschap vereist. En als we meters moeten maken gaan wij voor MIG/MAG lassen. Vanuit de werkvoorbereiding kijken wij eerst naar de totale samenstelling om de meest efficiënte montage van onderdelen te bepalen. Dat kan dus ook een schroefverbinding zijn met een schroefdraad die automatisch bij het ponsen in het plaatdeel kan worden gemaakt. Er is echt veel meer mogelijk, dus laat je gerust adviseren.

Met assemblage en montage zorgen wij voor complete samenstellingen die als metalen component naadloos aansluiten op de toepassing bij de klant. Hoe meer ervaring met je product, hoe sneller wij kunnen werken. Maar ook hoe eerder wij met verbeteringen kunnen komen. Altijd Beter voor de beste verbinding!

Meer weten over
lassen en monteren?

Of bel rechtstreeks: 010-316 11 10