ONZE
KANTERS
MAKEN HET

ONZE KANTERS MAKEN HET

KANTEN

Van alle kanten beter

Kanters in de Blozo teams denken verder dan een traditionele kantbankoperator. Als ambachtelijke vakmensen zetten zij hun kennis en vaardigheid breed in om het beste resultaat te realiseren. Dat kan omdat zij bij het hele productieproces betrokken zijn. Vaak al vanaf de werkvoorbereiding. Want zij weten precies hoe factoren als plaatuitslag of bewerkingen dichtbij een kantlijn van invloed zijn op het eindresultaat. Door ook nog rekening te houden met verdere verwerking na het kanten ontstaat een effectief productieproces dat van alle kanten beter is.

Hoe haal je het maximale uit de mogelijkheden van de kantbankmachines? Wat is er mogelijk met het materiaal, uitgaande van de technische specificaties? De inzet en ervaring van onze specialisten maakt dat de kantcapaciteit optimaal benut wordt. Zo realiseren de Blozo teams hoge kwaliteit voor hun klanten, omdat zij als vakmensen helemaal thuis zijn in het type werk voor elke klant.

Altijd Beter betekent ook groei in de beschikbare kantcapaciteit. In de komende tijd richten wij een deel van de productievloer in met maar liefst 5 kantbanken. Dit zorgt voor meer flexibiliteit en betere doorstroom van orders. Naast deze kantbanken werken wij ook met enkele kantrobots voor goed automatiseerbare kantproducties. Meer weten over ons machinepark? Klik hier.

Meer weten over kantwerk?

Of bel rechtstreeks: 010-316 11 10