OPTIMALISATIE
EN REALISATIE

OPTIMALISATIE EN REALISATIE

L.A. CHARGERS

Krachtcentrale voor verbetering

De L.A. Chargers  zijn als centrale functie overal binnen Blozo bezig om optimalisatie aan te jagen en te ondersteunen. Dit unieke team zorgt dat de organisatie geladen blijft om mooie kansen voor verbetering op te pakken die in een traditionele organisatie vaak als los zand door de spleten vallen. Dit maakt Blozo sneller in het adopteren van optimalisatie, zowel voor medewerkers als voor klanten. De Chargers laten zich daarbij niet hinderen door conventies om de ‘Why’ van Blozo te realiseren en het een plek in de markt te geven.

Waar de teams op de productievloer zich bezighouden met het bedienen van hun klanten, zijn de Chargers gericht op IT-oplossingen, procesverbetering, mensen en teams ontwikkelen en natuurlijk ook financiën en administratie. Of ze nu het voortouw nemen of teams ondersteunen, de Chargers gaan ervoor. Het is de drive, maar ook het mandaat, van dit team die Blozo de unieke positie geeft die wij vandaag hebben.

De L.A. Chargers zijn vrije denkers en optimalisatie-enthousiastelingen die Scrum en Agile toepassen op plaatwerkproductie. Niet omdat het hip of trendy is, maar omdat het simpelweg beter werkt. Meer weten over dit team? Bel gerust of stuur een mailtje.

Wat kunnen we voor je doen?

Of bel rechtstreeks:
HR-zaken  – 010-3161123
Financieel –
010-3161121