Ons
nieuws

ALTIJD BETER IN PRAKTIJK

Direct prijs en maakbaarheid met de Blozo Productconfigurator

Zoals iedereen in de machinebouw weet, is accurate prijs- en productinformatie van componenten essentieel om offertes en voorstellen uit te kunnen brengen. Bij Blozo is het proces van aanvraag, afstemming, calculatie, mailen en wachten op antwoord, teruggebracht van meer dan een dag naar minder dan 1 minuut!

Lees verder »

Hart voor de zaak

Het gaat goed bij Blozo. Tienduizenden onderdelen per maand vliegen door de organisatie, er zijn veel nieuwe jonge mensen bijgekomen én de omslag naar zelforganiserende teams is succesvol afgerond. Maar alle verbeteringen en aanpassingen betekenen ook veel verandering voor onze mensen.

Lees verder »

ICT als innovatiekracht van Blozo

De innovatiekracht van Blozo zit in onze mensen én in uitgekiende ICT. Nu wij met zelforganiserende teams werken, wordt dat alleen maar duidelijker. Jannick Breunis vertelt graag hoe dat precies zit.

Lees verder »

Het gaat niet vanzelf

De mooie berichten over toegenomen flexibiliteit, enorme teamgeest en snelle verbeterslagen elkaar op. Het lijkt allemaal moeiteloos te gaan, maar niets is minder waar. Het vergt heel veel om te komen waar wij nu zijn.

Lees verder »

De beer is los bij de Chicago Bears!

Het idee dat je met één totaal van mensen allerlei producties door elkaar moet doen is bij Blozo volledig overboord gezet. Simpele reden? Het werkt niet. De Chicago Bears laten zien hoe het echt anders kan.

Lees verder »

Strak samenspel met Lely

Voor Blozo als toeleverancier is het handig dat Lely vlakbij zit. Maar er komt veel meer bij kijken om aan de eisen van deze wereldspeler te voldoen. Rico van Overloop vertelt hoe de Falcons het doen.

Lees verder »

WPS groeit stevig door

Eén van de klanten waar wij met plezier voor werken is WPS. Ondanks de coronacrisis is het zo druk dat zij nu al meer werk hebben dan zij aankunnen. Inkoper Roy van Schie vertelt hoe dat zit.

Lees verder »

Maak kennis met de Blozo Teams

Januari markeert dit jaar de aftrap van vier gloednieuwe zelfsturende teams bij Blozo. Hoog tijd om kennis te maken met onze teams, hun specialisme én waarom wij ervan overtuigd zijn dat dit zijn vruchten afwerpt.

Lees verder »