Ons
nieuws

ALTIJD BETER IN PRAKTIJK

Duurzame samenwerking loont

De wereld verandert steeds sneller en klanten worden steeds veeleisender. Dat geldt net zo voor onze klanten als voor hun klanten die zij bedienen met projecten en producten. Het is iets waar wij allemaal in mee moeten gaan. Snel een prijsje maken voor wie er zich ook maar aandient, is niet waar Blozo voor gaat.

Lees verder »

Maakwerk en de Kunst van het Calculeren

Het lijkt zo alledaags en simpel, een prijs en een levertijd afgeven voor te produceren producten. Maar in de maakindustrie is het een publiek geheim dat werkvoorbereiding en calculatie tot de meest complexe en risicovolle competenties horen. Dus waarom zouden wij daar niet open over zijn?

Lees verder »

De stoere techniekvrouwen van Blozo

Het zou niet bijzonder moeten zijn: vrouwen in overall, goed aan de bak met apparatuur en machines. Eigenlijk willen wij het er helemaal niet over hebben dat zij een jonge meid zijn. Of een ervaren vakvrouw. Het zijn gewoon gedreven collega’s, met net zoveel passie voor techniek als ieder ander.

Lees verder »

Hart voor de zaak

Het gaat goed bij Blozo. Tienduizenden onderdelen per maand vliegen door de organisatie, er zijn veel nieuwe jonge mensen bijgekomen én de omslag naar zelforganiserende teams is succesvol afgerond. Maar alle verbeteringen en aanpassingen betekenen ook veel verandering voor onze mensen.

Lees verder »

ICT als innovatiekracht van Blozo

De innovatiekracht van Blozo zit in onze mensen én in uitgekiende ICT. Nu wij met zelforganiserende teams werken, wordt dat alleen maar duidelijker. Jannick Breunis vertelt graag hoe dat precies zit.

Lees verder »

Het gaat niet vanzelf

De mooie berichten over toegenomen flexibiliteit, enorme teamgeest en snelle verbeterslagen elkaar op. Het lijkt allemaal moeiteloos te gaan, maar niets is minder waar. Het vergt heel veel om te komen waar wij nu zijn.

Lees verder »