Ons
nieuws

ALTIJD BETER IN PRAKTIJK

ICT als innovatiekracht van Blozo

De innovatiekracht van Blozo zit in onze mensen én in uitgekiende ICT. Nu wij met zelforganiserende teams werken, wordt dat alleen maar duidelijker. Jannick Breunis vertelt graag hoe dat precies zit.

Lees verder »

Het gaat niet vanzelf

De mooie berichten over toegenomen flexibiliteit, enorme teamgeest en snelle verbeterslagen elkaar op. Het lijkt allemaal moeiteloos te gaan, maar niets is minder waar. Het vergt heel veel om te komen waar wij nu zijn.

Lees verder »

De beer is los bij de Chicago Bears!

Het idee dat je met één totaal van mensen allerlei producties door elkaar moet doen is bij Blozo volledig overboord gezet. Simpele reden? Het werkt niet. De Chicago Bears laten zien hoe het echt anders kan.

Lees verder »

Strak samenspel met Lely

Voor Blozo als toeleverancier is het handig dat Lely vlakbij zit. Maar er komt veel meer bij kijken om aan de eisen van deze wereldspeler te voldoen. Rico van Overloop vertelt hoe de Falcons het doen.

Lees verder »

WPS groeit stevig door

Eén van de klanten waar wij met plezier voor werken is WPS. Ondanks de coronacrisis is het zo druk dat zij nu al meer werk hebben dan zij aankunnen. Inkoper Roy van Schie vertelt hoe dat zit.

Lees verder »

Maak kennis met de Blozo Teams

Januari markeert dit jaar de aftrap van vier gloednieuwe zelfsturende teams bij Blozo. Hoog tijd om kennis te maken met onze teams, hun specialisme én waarom wij ervan overtuigd zijn dat dit zijn vruchten afwerpt.

Lees verder »

Terug op koers en vol vertrouwen 2021 in

2019 was, zoals voor veel bedrijven, voor Blozo een moeilijk jaar. Ondanks dat kunnen we nu toch stellen dat we het jaar weer positief gaan afsluiten. Het is een jaar waarin veel gebeurd is, maar waar we ons door samen te blijven werken doorheen hebben geslagen. We gaan vol vertrouwen 2021 in!

Lees verder »

Blozo 3.0: zelfsturende teams en de klant centraal

Mensen nóg beter in hun kracht zetten. Dat is het belangrijkste doel van Blozo 3.0. Begin deze maand was de kick-off van Blozo 3.0: de start van zelfsturende teams en de klant nog meer centraal zetten. Oprichter van Blozo Maurice Blonk vertelt waarom deze koers gekozen wordt.

Lees verder »

Levensecht techniekonderwijs bij Blozo

Techniek is de toekomst, daarom zetten wij ons in voor voldoende instroom en professionaliteit in het techniekonderwijs. Dit doen we onder andere door ons, samen met andere technische bedrijven en scholen in het basisonderwijs en voortgezet onderwijs, sterk te maken voor een toekomstbestendig plan in Sterk Techniek Onderwijs.

Lees verder »