WIJ ZIJN
BLOZO

Samen Altijd Beter

WIJ ZIJN BLOZO

Samen Altijd Beter

WERKEN BIJ BLOZO

Niet wat je kan, maar wie je bent

Als gedreven plaatwerkspecialist zoeken we bij Blozo echte teamspelers. Mannen en net zo goed ook vrouwen. Natuurlijk heb je technische affiniteit, maar wie jij bent is belangrijker dan wat je technisch al kan of wat er op je CV staat. Dat lees je goed: je hoeft niet per se alles al te kunnen. Maar je moet het wel gaaf vinden om jezelf te ontwikkelen, mee te denken, initiatief te nemen en op verschillende posities inzetbaar te zijn om in het team passen. Is dat veel gevraagd? Misschien wel. Maar wij zoeken niet iedereen. Wij zoeken echte teamspelers.

Ben je een iemand die meer wil dan je huidige baan je biedt? Stap je op het werk af en denk je graag mee hoe we tijd kunnen besparen of de kwaliteit kunnen verbeteren? Dan zit je al heel goed in de richting die wij zoeken. Je moet wel graag en goed kunnen communiceren met je teamleden, maar als dat nodig is, ook met klanten. En je staat open om verschillende dingen te doen en nieuwe vaardigheden te leren.

Verwacht geen standaard metaalbedrijf, want bij Blozo werkt het echt anders. Wij werken met zelforganiserende teams waarin alle functies zitten die nodig zijn om goed werk aan de eigen groep klanten te leveren. Elk team heeft zijn eigen spelershome, volledig zelf ingericht, waarin je samen naar producties kijkt. Of dit werkt? Nou, vraag het zelf dan vertellen we je graag meer.