BIJBAAN BIJ BLOZO

Liever een mooi vak leren dan vakken vullen?

Bij Blozo zoeken we teamspelers die graag de handen uit de mouwen steken. Door hier te werken geef je je vaardigheden in de techniek een flinke boost. Zo verdien je geld en leer je tegelijkertijd een mooi vak. Bij Blozo halen wij alles uit het verfijndere plaatwerk en dat doen we onder andere door tijd, aandacht en geld te investeren in onze mensen. Dat werkt gewoon beter. 

Als plaatwerkspecialist zijn wij dan wel een metaalbedrijf, maar Blozo is vooral een echt mensenbedrijf. Wij helpen elkaar met ontdekken, ontwikkelen en het delen van ons talent in teams waar verschillende vakdisciplines in zitten. Waardering en een positieve invloed op elkaar hebben, vinden wij essentieel. Natuurlijk werken we bij Blozo graag mee met de tijden die in je studierooster vallen. Een technische studie of achtergrond is niet per se noodzakelijk, maar dat je een enthousiaste aanpakker bent die doorzet, dát vinden wij wel heel belangrijk. Anders ga je het hier ook echt niet leuk vinden.

Ben je 18 jaar of ouder, volg je bij voorkeur een MBO of HBO studie (geen must) en wil je in de metaaltechniek wat bijverdienen door een mooi vak te leren? Vraag om informatie of neem even contact op.

Of deel de vacature op social media


Meer informatie

Wil je meer? Dat komt goed uit, wij willen ook meer.
Stuur een mailbericht met je motivatie en cv naar: hr@blozo.nl.
Of bel eerst even en vraag naar Michael Röder: 010 – 3161123

Solliciteer direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
Adres
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Max. bestandsgrootte: 256 MB.