VERDUURZAMING
EN ZICHTWERK

ZICHTWERK EN VERDUURZAMING

Oppervlaktebehandeling

Verzinken, anodiseren, beitsen, galvaniseren of poeder coaten

Het werk dat wij leveren is vaak inclusief nabehandeling. Daarin is van alles mogelijk, afhankelijk van het materiaal en de wensen van de klant. Zo heeft RVS een mooie, heldere uitstraling, behalve waar verkleuring in het oppervlak zit door laswerk. Door het RVS plaatwerk te beitsen wordt dit verholpen. Tegelijkertijd beschermt beitsen tegen corrosie zodat de mooie uitstraling behouden blijft. Voor niet-roestvaste producten is galvaniseren een prima methode om een laagje aan te brengen, net zoals anodiseren dat in gewenste kleuren bij aluminium doet. Voor ijzeren of stalen plaatwerk zorgen wij dat dit door poeder coaten van slijtvaste kleuren worden voorzien.

Natuurlijk doen wij de oppervlaktebehandeling niet in huis, maar zorgen wij dat zorgvuldig geselecteerde specialisten dit voor ons doen. Onze teams zijn projectverantwoordelijk en voeren regie over alle stappen in het proces, daar hoef je je dan geen zorgen over te maken. Van order-intake en werkvoorbereiding tot productie en nabehandeling, alles gaat in 1 logistieke flow naar het punt van ontvangst, op de afgesproken datum voor levering.

Blozo teams denken graag in complete oplossingen. Oppervlaktebehandeling maakt daar zeker onderdeel van uit. Maar ook afstemming en inkoop van overige bewerkingen of inkoopdelen die nodig zijn om een compleet product op te leveren. Onze leveranciers vormen net zo een verlengstuk van Blozo als dat wij graag een verlengstuk voor onze klanten zijn.

Meer weten over
oppervlaktebehandeling?

Of bel rechtstreeks: 010-316 11 10