HIGH END
PRODUCTIE
PARTNER

HIGH END PRODUCTIE PARTNER

ATLANTA FALCONS

Grote volumes, nauwe toleranties, strak samenspel

De Atlanta Falcons zijn gericht op de grootst mogelijke accuratesse bij grote volumes en repeterende orders voor high-end machinebouwers. Hierbij gaat het niet alleen om het continu kunnen voldoen aan hoge kwaliteitseisen, maar ook aan prestatienormen als toeleverancier. In feite zijn de Falcons een verlengstuk van de productie bij de klant, waardoor naadloze aansluiting op diens processen en projecten essentieel is. Dit grootste team bij Blozo staat voor tienduizenden onderdelen per maand, hoge mate van automatisering en zeer nauwe samenwerking.

De sterke automatisering betekent zeker niet dat alles op automatische piloot gebeurt. De kracht van de Falcons is om de systemen en processen van de klant te begrijpen en proactief te sturen op zo optimaal mogelijke doorstroom. Voor het team is dit een sport waar zij graag voor gaan.

De hoge klanteisen hebben onder andere ook gemaakt dat de Falcons uitmuntend zijn in zichtwerk. Dat betekent krasvrije plaatdelen, exact op maat en schoon geleverd met strak beitswerk. Benieuwd wat de Atlanta Falcons voor je kunnen doen? Bel ons of stuur een mailtje.

Wat kunnen we voor je doen?

Of bel rechtstreeks: 010-3161171

Enkele producties