SCHERP IN
TIJD EN
CAPACITEIT

SCHERP IN TIJD EN CAPACITEIT

LAS VEGAS RAIDERS

Optimale inzet van lasersnijcapaciteit

De Las Vegas Raiders coördineren als centraal team de optimale inzet van de capaciteit van onze lasersnijmachines. Zij bedienen als interne winkel de andere teams die de gesneden plaatdelen als basis nodig hebben voor hun producties. Dat gebeurt door dagelijks de beschikbare capaciteit aan te geven op basis van planning en actuele status van bestellingen. Een ingenieuze combinatie van Lean werken, met zo min mogelijk productie op de vloer, bewaken van doorlooptijden en optimale bezettingsgraad van onze lasersnijmachines. Millimeterwerk tot op de nanoseconde.

Bij het werk van de Raiders komt meer kijken dan bezettingsgraad en logistieke optimalisatie. De kunst van dit team is tekeningen vertalen naar snijwerk, restmateriaal en benutting van platen. Maar ook communicatie en afstemming met de teams en weten waar de urgentie voor ieder team ligt op basis van hun manier van werken. Aan het eind van de dag moet het plaatje kloppen voor iedereen, elke dag opnieuw.

De kunst van de Raiders is vroegtijdig bottlenecks zien en vervolgens keuzes maken om steeds weer tot de beste uitkomst te komen. Meer weten hoe de Raiders voor optimalisatie en bezettingsgraad zorgen? Bel gerust of stuur een mailtje.

Wat kunnen we voor je doen?

Of bel rechtstreeks: 010-3161172