Bel ons
010 316 11 10
Menu
Over Blozo Over Blozo

Over Blozo als mensenwerk

Metaalwarenfabriek Blozo beschikt over alle bijzondere technieken, maar we onderscheiden ons vooral met wat we doen. Mensenwerk.

‘Opa’ Hubertus Blonk richtte Blozo B.V. in 1962 op, toen nog in Rotterdam. Zoon Aad nam het stokje over, verhuisde het bedrijf naar Vlaardingen en kleinzoon Maurice volgt in zijn spoor als directeur. Zus Monique staat Maurice bij. Zij verzorgt de administratieve werkzaamheden en is het eerste aanspreekpunt op de receptie.

Van oorsprong specialiseerde Blozo zich in keukens en horeca. Zo fabriceerden we onder andere bierbladen voor bekende brouwerijen. Inmiddels hebben we ons ontwikkeld tot een oplossingsgerichte partner die snel en alert inspeelt op de individuele wensen van de klant. Een moderne term als ‘customer made’ is binnen Blozo bijna gemeengoed.

Wij maken het verschil

We onderscheiden ons niet alleen met bijzondere technieken, maar vooral met wat we doen. Mensenwerk. Ons team maakt het verschil voor de klant. Met vakmensen die elkaar blindelings weten te vinden op de werkvloer, als een geoliede machine. We houden elkaar scherp, elke dag weer.

‘Pas als je elkaar begrijpt, kun je elkaar ook helpen’, is een belangrijke gedachte bij Blozo. Die gedachte proberen we dagelijks te bereiken. Door onze service net even wat tastbaarder te maken voor de klant: een slimmere oplossing of een mooie finishing touch.
 

Onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en andere ontwikkelingen? Schrijf je dan in en ontvang elk kwartaal een update!
Meld je aan!

Onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en andere ontwikkelingen? Schrijf je dan in en ontvang elk kwartaal een update!
Meld je aan

 
Iedereen denkt mee binnen Blozo. Dat blijkt wel uit de kanalen die we intern gebruiken. Collega’s helpen elkaar regelmatig uit de brand, hoe lastig een situatie of machine in kwestie soms ook is. Binnen Blozo bestaat een cultuur waarbij iedereen van elkaar leert en zo boven zichzelf uitstijgt. Daarmee weten we voor onze klanten het verschil te maken.

Elke dag trots

Het gemeenschappelijk belang bij Blozo is duidelijk. Niet die hal met machines maakt het verschil maar ons bedrijf met mensen. Dat doen ze met hun kennis en kunde over de machines en de oplossingen voor de klant. ‘Ik werk bij Blozo,’ klinkt het vaak met bravour. Je kunt ons niet trotser maken.

We vergelijken Blozo graag met een mooie keuken. Dan gaat het er niet om dat we trots zijn op de bijzondere keukenapparatuur maar op het ‘gerecht’ dat we de gasten voorschotelen. Voor koken heb je passie en gevoel nodig en datzelfde geldt voor ons vakgebied. Het gaat erom wat we vanuit onze passie met die machines voor onze klanten kunnen betekenen. Dat doen onze mensen. Zij staan aan de basis van onze afwerking en aflevering. Elke dag weer.

Samen werken, samen groeien. Blozo.

Bij ons je producten bestellen