GRIP OP
DIVERSITEIT

GRIP OP DIVERSITEIT

CAROLINA PANTHERS

Diversiteit de baas

De Carolina Panthers zijn meesters in het beheersen van diversiteit. Zowel tussen uiteenlopende producties alsook binnen een order, bijvoorbeeld met allerlei onderdelen voor logistieke systemen in de glas- en tuinbouw. Plaatwerk, buizen, constructie en nabehandeling: het kan allemaal geregeld worden in dit team. Daarvoor onderhouden de Panthers nauw contact met de klant, want alles wat geteld, gegroepeerd en gelabeld in zendingen de deur uitgaat moet op locatie foutloos uitgepakt en aangewend kunnen worden. De Panthers bieden grip bij grote diversiteit in behoeften.

Dit kan doordat de Panthers niet alleen alles in huis beheersen, zoals werkvoorbereiding, kanten, lassen en montagewerk, maar ook doordat zij toeleveranciers kunnen aansturen vanuit kennis van de klant en de techniek. Als klant kan je natuurlijk kiezen om bij verschillende partijen in te kopen en zelf alles bij elkaar te houden óf je kan het bij de Panthers neerleggen. Die zorgen dan dat alles in complete leveringen perfect op de plek komt.

In dit meest wendbare team is in feite vrijwel alles mogelijk. Ook als je niet elke week bij ons besteld maar bijvoorbeeld periodiek op basis van projecten. Benieuwd wat de Panters voor je kunnen doen? Bel ons of stuur een mailtje.

Wat kunnen we voor je doen?

Of bel rechtstreeks: 010-3161110

Enkele producties