OPEN SOLLICITATIE

Blozo zoekt talentvolle teamspelers

(full- en parttime, studenten, m/v)

Zit jij nu vast in je ontwikkeling of mis jij de uitdaging om iedere dag het verschil te kunnen maken en daarvoor gewaardeerd te worden? Kortom, ben je er aan toe om je ontwikkeling een boost te geven in een echt team? Dan ben jij de ideale teamspeler die ons team kan versterken!

Over Blozo

Blozo in Vlaardingen is sinds 1962 actief op het gebied van plaat- en constructiewerk. Wij produceren halffabricaten in RVS, staal of aluminium voor onder meer de agri/foodindustrie, automotive, tuinbouwautomatisering en machinebouw. Bij Blozo maken niet de machines het verschil, maar de mensen. We beschikken over alle bijzondere technieken, maar we onderscheiden ons vooral met wat we doen. Mensenwerk. Onze kracht ligt in het vertalen van de vraag van de klant in zo effectief mogelijke producties. Dat doen we door elke klant echt te kennen en doelgericht de klantwens te vertalen.

Het verschil maken

Wie ben jij? Waar krijg je energie van? Dat zijn vragen waar we bij Blozo nieuwsgierig naar zijn. Persoonlijkheid in plaats van een functie maakt bij Blozo het verschil. Wij zorgen voor elkaar en op die manier zorgen wij samen voor onze klanten. We willen elkaar helpen met ontdekken, ontwikkelen en het delen van ons talent. Samenwerken aan een fijne omgeving, waar vertrouwen heerst mensen zich thuis voelen. Bij Blozo zijn we pas succesvol als zowel onze klanten als onze mensen met een voldaan gevoel naar huis gaan.

Altijd beter

We zijn ervan overtuigd dat uitdaging en plezier begint bij jezelf. Werken aan ieders persoonlijke ontwikkeling en dit laten samengaan met de ontwikkeling van het bedrijf leidt tot continue verbetering. Altijd Beter is de basis van ons succes. Daarom zoeken we teamspelers die een uitdaging aangrijpen en voldoening scheppen in het verschil kunnen maken: voor elkaar en voor de klanten.

Ben jij nieuwsgierig en durf jij meer te doen dan je gewend bent? Ben jij bereid een teamspeler in het werkveld te zijn? Dan ben jij een match voor Blozo!

Ben jij dit?

  • Kan jij verantwoordelijkheid pakken, betrokkenheid zijn en initiatief tonen?
  • Heb je empathisch vermogen, durf je eerlijk te zijn en ben je graag behulpzaam?
  • Ben je als het nodig is flexibel inzetbaar?
  • Ben je oplossingsgericht?
  • Wil je graag in een team spelen?
  • Heb je oprechte interesse in plaatbewerking
  • Ervaring in plaatbewerking en/of Tig-lassen is een pré.

Of deel de vacature op social media


Wil jij meer?

Dat komt goed uit, wij willen ook meer.
Stuur een mailbericht met je motivatie en cv naar: hr@blozo.nl.
Of bel eerst even en vraag naar Michael Röder: 010 – 3161123

Solliciteer direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
Adres
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Max. bestandsgrootte: 256 MB.