BBL STAGE

Ben je op zoek naar een BBL Stage en wil je meer?

Zoek je een fijne leerwerkplek waar je meer kan en meer mag? Bij Blozo draai je al vanaf het begin mee in onze multidisciplinaire teams. Je gaat binnen het team bezig met allround plaatbewerking en allround constructiewerk. Snijden, zetten, boren, tappen, verzinken, het komt allemaal voorbij in je dagelijks werk. Maar meer nog leer je echt samenwerken in een zelfstandig team waar alle functies inzitten om tot schitterende plaatwerkproducties te komen voor een eigen set klanten. Doet niet elke dag hetzelfde, maar leert juist breed inzetbaar te zijn.

Wij hebben geregeld mooie BBL leerwerkplekken die vaak ook tot vaste medewerkers  leiden. Zo verdien je prima, terwijl je blijft leren en blijft ontwikkelen. Dat blijft ook zo als je hier werkt, want bij Blozo streven wij ernaar om steeds te kijken wat slimmer en beter kan en het vervolgens ook door te voeren. In de techniek zijn er altijd weer nieuwe mogelijkheden, maar wij halen alles uit het betere plaatwerk door tijd, moeite en aandacht te steken in onze mensen. Altijd Beter is waar wij voor gaan.

Je collega’s in de verschillende teams alvast leren kennen?

Bekijk onze multidisciplinaire, zelforganiserende teams!

Ben je 18 jaar of ouder, volg je bij een MBO of HBO studie en wil je een leerzame BBL Stage bij een bijzonder metaalbedrijf? Vraag om informatie of neem even contact op!

Of deel de vacature op social media

Wil jij meer bij Blozo?

Stuur een mailbericht met je motivatie en cv naar: hr@blozo.nl.
Of bel eerst even en vraag naar Michael Röder: 010 – 3161123

Solliciteer direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
Adres
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Max. bestandsgrootte: 256 MB.