(AFSTUDEER) STAGE

Ben je op zoek naar een (afstudeer)stage en wil jij meer?

Dat komt goed uit, wij willen ook meer! Wij zoeken we teamspelers die graag de handen uit de mouwen steken. Door hier stage te lopen, geef je je vaardigheden in de techniek een flinke boost. Zo werk je aan een waardevolle afstudeerstage waar je alle ruimte krijgt om je gericht te ontwikkelen. Als plaatwerkspecialist halen wij bij Blozo namelijk alles uit het betere plaatwerk door tijd, moeite en aandacht te steken in mensen. Dat werkt gewoon beter. Altijd Beter is waar wij voor gaan. 

We zijn dan wel een metaalbedrijf, maar Blozo is vooral een mensenbedrijf. Wij helpen elkaar met ontdekken, ontwikkelen en het delen van ons talent in teams met verschillende vakdisciplines. Waardering en een positieve invloed hebben op elkaar vinden wij essentieel.  Natuurlijk werken we bij Blozo graag mee met de tijden die in je studierooster vallen. Een technische studie of achtergrond is niet per se noodzakelijk, maar dat je een enthousiaste aanpakker bent die doorzet, dát is wel nodig. Anders ga je het hier ook echt niet leuk vinden.

Je collega’s in de verschillende teams alvast leren kennen?

Bekijk onze multidisciplinaire, zelforganiserende teams!

Ben je 18 jaar of ouder, volg je bij nu een MBO of HBO studie en wil je een inspirerende stage in de maakindustrie bij een bijzonder metaalbedrijf? Vraag om informatie of neem even contact op.

Of deel de vacature op social media

Wil jij meer bij Blozo?

Stuur een mailbericht met je motivatie en cv naar: hr@blozo.nl.
Of bel eerst even en vraag naar Michael Röder: 010 – 3161123

Solliciteer direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
Adres
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Max. bestandsgrootte: 256 MB.