Ons
nieuws

ALTIJD BETER IN PRAKTIJK

De beer is los bij de Chicago Bears!

Het idee dat je met één totaal van mensen allerlei producties door elkaar moet doen is bij Blozo volledig overboord gezet. Simpele reden? Het werkt niet. De Chicago Bears laten zien hoe het echt anders kan.

Lees verder »

Strak samenspel met Lely

Voor Blozo als toeleverancier is het handig dat Lely vlakbij zit. Maar er komt veel meer bij kijken om aan de eisen van deze wereldspeler te voldoen. Rico van Overloop vertelt hoe de Falcons het doen.

Lees verder »

WPS groeit stevig door

Eén van de klanten waar wij met plezier voor werken is WPS. Ondanks de coronacrisis is het zo druk dat zij nu al meer werk hebben dan zij aankunnen. Inkoper Roy van Schie vertelt hoe dat zit.

Lees verder »

Maak kennis met de Blozo Teams

Januari markeert dit jaar de aftrap van vier gloednieuwe zelfsturende teams bij Blozo. Hoog tijd om kennis te maken met onze teams, hun specialisme én waarom wij ervan overtuigd zijn dat dit zijn vruchten afwerpt.

Lees verder »

Terug op koers en vol vertrouwen 2021 in

2019 was, zoals voor veel bedrijven, voor Blozo een moeilijk jaar. Ondanks dat kunnen we nu toch stellen dat we het jaar weer positief gaan afsluiten. Het is een jaar waarin veel gebeurd is, maar waar we ons door samen te blijven werken doorheen hebben geslagen. We gaan vol vertrouwen 2021 in!

Lees verder »

Blozo 3.0: zelfsturende teams en de klant centraal

Mensen nóg beter in hun kracht zetten. Dat is het belangrijkste doel van Blozo 3.0. Begin deze maand was de kick-off van Blozo 3.0: de start van zelfsturende teams en de klant nog meer centraal zetten. Oprichter van Blozo Maurice Blonk vertelt waarom deze koers gekozen wordt.

Lees verder »

Levensecht techniekonderwijs bij Blozo

Techniek is de toekomst, daarom zetten wij ons in voor voldoende instroom en professionaliteit in het techniekonderwijs. Dit doen we onder andere door ons, samen met andere technische bedrijven en scholen in het basisonderwijs en voortgezet onderwijs, sterk te maken voor een toekomstbestendig plan in Sterk Techniek Onderwijs.

Lees verder »

Wanted: ICT-nerd die blij wordt van techniek

Nu Richard ons heeft verlaten, zijn wij op zoek naar een nieuwe ICT-nerd. We zoeken iemand die wil leren, iemand die met ons mee wil groeien. Een ICT’er met passie die met ons wil bouwen aan het slimste metaalbewerkingsbedrijf van Nederland. Ervaring met C# en webdevelopment is een must, maar willen leren en jezelf ontwikkelen is misschien wel nog belangrijker. Ben jij dit? Check de vacature en kom erbij!

Lees verder »

Investeren in de toekomst

De 20-jarige studente Industrieel Product Ontwerpen Anouska was op zoek naar een stage en klopte aan bij Blozo. Een stage werd het niet, maar wel een heel leerzame bijbaan. “Blozo bleek niet geschikt voor een stage voor mijn studie, maar ik zag hier wel andere mogelijkheden”, vertelt Anouska. De studente wilde graag meer over metaalbewerking leren, dus trok ze de stoute schoenen aan en solliciteerde naar een bijbaan.

Lees verder »

Overzichtelijke zendingen met duidelijke en groene verpakkingen

‘Nee’ is een woord dat we bij Blozo niet graag gebruiken. We denken in mogelijkheden, niet in beperkingen. Niet alleen bij het ontwikkelen van producten, maar ook bij het verpakken van onze zendingen. Logistiek medewerker Wilbert van der Stelt ziet het als zijn verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat klanten hun producten precies zo aangeleverd krijgen zoals zij het willen.

Lees verder »

Maatwerk en snelle levering: de kracht van Blozo

WindeX is specialist op het gebied van airconditioning, ventilatie en klimaatbeheersing aan boord van schepen. En al bijna 20 jaar trouwe partner van Blozo. Als specialist in metaalbewerking levert Blozo onderdelen van de klimaatbeheersingssystemen die Windex voor schepen maakt. Een goede samenwerking waarin maatwerk en snel schakelen de hoofdrol spelen.

Lees verder »