Ons
nieuws

ALTIJD BETER IN PRAKTIJK

Terug op koers en vol vertrouwen 2021 in

2019 was, zoals voor veel bedrijven, voor Blozo een moeilijk jaar. Ondanks dat kunnen we nu toch stellen dat we het jaar weer positief gaan afsluiten. Het is een jaar waarin veel gebeurd is, maar waar we ons door samen te blijven werken doorheen hebben geslagen. We gaan vol vertrouwen 2021 in!

Lees verder »

Blozo 3.0: zelfsturende teams en de klant centraal

Mensen nóg beter in hun kracht zetten. Dat is het belangrijkste doel van Blozo 3.0. Begin deze maand was de kick-off van Blozo 3.0: de start van zelfsturende teams en de klant nog meer centraal zetten. Oprichter van Blozo Maurice Blonk vertelt waarom deze koers gekozen wordt.

Lees verder »

Levensecht techniekonderwijs bij Blozo

Techniek is de toekomst, daarom zetten wij ons in voor voldoende instroom en professionaliteit in het techniekonderwijs. Dit doen we onder andere door ons, samen met andere technische bedrijven en scholen in het basisonderwijs en voortgezet onderwijs, sterk te maken voor een toekomstbestendig plan in Sterk Techniek Onderwijs.

Lees verder »

Wanted: ICT-nerd die blij wordt van techniek

Nu Richard ons heeft verlaten, zijn wij op zoek naar een nieuwe ICT-nerd. We zoeken iemand die wil leren, iemand die met ons mee wil groeien. Een ICT’er met passie die met ons wil bouwen aan het slimste metaalbewerkingsbedrijf van Nederland. Ervaring met C# en webdevelopment is een must, maar willen leren en jezelf ontwikkelen is misschien wel nog belangrijker. Ben jij dit? Check de vacature en kom erbij!

Lees verder »

Investeren in de toekomst

De 20-jarige studente Industrieel Product Ontwerpen Anouska was op zoek naar een stage en klopte aan bij Blozo. Een stage werd het niet, maar wel een heel leerzame bijbaan. “Blozo bleek niet geschikt voor een stage voor mijn studie, maar ik zag hier wel andere mogelijkheden”, vertelt Anouska. De studente wilde graag meer over metaalbewerking leren, dus trok ze de stoute schoenen aan en solliciteerde naar een bijbaan.

Lees verder »

Overzichtelijke zendingen met duidelijke en groene verpakkingen

‘Nee’ is een woord dat we bij Blozo niet graag gebruiken. We denken in mogelijkheden, niet in beperkingen. Niet alleen bij het ontwikkelen van producten, maar ook bij het verpakken van onze zendingen. Logistiek medewerker Wilbert van der Stelt ziet het als zijn verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat klanten hun producten precies zo aangeleverd krijgen zoals zij het willen.

Lees verder »

Maatwerk en snelle levering: de kracht van Blozo

WindeX is specialist op het gebied van airconditioning, ventilatie en klimaatbeheersing aan boord van schepen. En al bijna 20 jaar trouwe partner van Blozo. Als specialist in metaalbewerking levert Blozo onderdelen van de klimaatbeheersingssystemen die Windex voor schepen maakt. Een goede samenwerking waarin maatwerk en snel schakelen de hoofdrol spelen.

Lees verder »

De weg naar enthousiaste klanten

Hoe kunnen we intern veranderen zodat we onze klanten nog beter kunnen helpen en onze mensen écht kunnen laten floreren? Een van de vragen waarmee we begin dit jaar aanklopten bij marketingbureau Keytoe uit Maassluis. Want het is tijd om onze gekozen koers ook écht in de praktijk te gaan brengen.

Lees verder »

Korte innovatiecycli dankzij kleine series

Als de innovatiecyclus steeds korter wordt, hoe blijf je dan flexibel genoeg als producent? Het hoge aantal betaalkasten dat Ximedes moest afnemen van een toeleverancier, maakte dat zij met Blozo in gesprek gingen over kleinere series betaalkasten.

Lees verder »