Bel ons
010 316 11 10
Menu
Onze afwerking & levering Onze afwerking & levering

Onze afwerking en levering

Na afwerking en levering van onze goederen aan de klant spat de kwaliteit van Blozo er vanaf: de hoeveelheid, de verpakking en ook de fraaie vorm. Immers, de oplossingen van Blozo kloppen altijd.

Onze afwerking en levering van goederen maakt duidelijk hoe we bij Blozo rekening houden met de wensen van de klant. Zo zorgen we dat logistieke handelingen bij de klant vlot verlopen. Blozo garandeert kloppende en overzichtelijke zendingen, mooie en duidelijke verpakkingen en de juiste afwerking van producten.

Door ons constante streven naar topprestaties bieden we onze klanten een hoge standaard. Vanaf de voorbereiding tot en met onze afwerking en levering. Het ontzorgen van de klant staat voorop.

“Een standaard ventilatierooster bij onze klant Windex Engineering past zelden of nooit. Het is dan ook een geweldige uitdaging om telkens een maatwerkoplossing te kunnen bieden. Het proces van een simpele schets met hooguit een paar afmetingen naar een fysiek mooi afgewerkt product geeft mij iedere ochtend de drive om weer aan de slag te kunnen gaan.”

Marco Bolman, calculator / tekenaar

Bij Blozo luisteren we naar de klant en zoeken we naar mogelijkheden om onze service verder te verbeteren. Ons moderne machinepark vormt een belangrijke basis voor de hoge kwaliteit van onze producten. Het zijn echter onze medewerkers die het verschil maken. Hun inspanningen leveren echte verbeteringen op als het gaat om de kwaliteit van product, afwerking en levering.

Zodra de zending is geproduceerd, zorgen we dat alles naar wens is en er overzichtelijk uitziet. Zo zijn onze klanten in staat onze zendingen vlot te verwerken. Mocht er toch nog iets ontbreken of niet goed zijn, dan bieden we razendsnelle nazorg en lossen het probleem van de klant direct op. Typisch Blozo.

Kwaliteit. Wat anders? Blozo.

Onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en andere ontwikkelingen? Schrijf je dan in en ontvang elk kwartaal een update!
Meld je aan!

Onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en andere ontwikkelingen? Schrijf je dan in en ontvang elk kwartaal een update!
Meld je aan

Kijk mee op de werkvloer bij Blozo, bekijk ons filmpje!