DUURZAAM
SAMENWERKEN
LOONT

Duurzaam samenwerken loont

ONZE OVERTUIGING

Het kan anders

Word je daar als klant ook niet moe van? Al die bedrijven met op elkaar lijkende websites die melden dat ze topkwaliteit kunnen leveren, uitmuntend zijn in techniek, dé specialist zijn en overal een antwoord op hebben? Bij Blozo blijven we liever realistisch. We proberen namelijk allemaal om het zo goed mogelijk te doen voor onze klanten. Iedereen heeft zo zijn kwaliteiten. Maar perfectie vanaf dag 1 daar geloven we niet in.

Een sterke leverketen

Begrijp ons niet verkeerd, bij iedere aanvraag gaan we ervoor om met zo min mogelijk onduidelijkheden van start te gaan en het zo goed mogelijk te doen. Maar wij weten, net zoals onze jarenlange klanten, dat je als maakbedrijf altijd voor verrassingen kan komen te staan. Situaties die onvoorzien of onvermijdelijk zijn. Waar het om gaat is daar lering uit trekken. Om ervoor te zorgen dat je met elkaar niet weer in dezelfde valkuil trapt. Dat is waar ons streven naar Altijd Beter vandaan komt. Niet alleen voor onszelf maar voor alle partners en klanten. Zo werk je samen aan een sterke leverketen.

Kansen pakken

Onze overtuiging is dat we met z’n allen veel kansen laten liggen in de keten om voordeel te behalen. Winst willen halen uit de constante zoektocht naar de laagste inkoopprijzen is focussen op broodkruimels terwijl er hele broden te winnen zijn in de leverketen. Wat als je tijd en moeite kan besparen bij prijsopgaven en bestellingen? Wat als je de risico’s van leveringen kan elimineren? Wat als je sneller en beter inzicht hebt in onze capaciteit en behoefte aan informatie? En wat als je niet die hele bulk aan goederen hoeft te bestellen en op te slaan? Er zijn eindeloos veel kansen die we laten liggen door ieder voor zich te werken. Zoals wij dit eerst intern met QRM hebben gedaan, willen wij nu ook verspilling in de keten tegengaan. Onderaan de streep gaat dat voor jou als klant en voor ons als toeleverancier een hoop tijd, afstemming, frustratie en dus ook kosten schelen.

Hoe wij duurzaam samenwerken

Samenwerken in de keten kan alleen ontstaan door naar elkaar te luisteren en transparantie te bieden in elkaars mogelijkheden. We moeten dus samen willen investeren in onze keten om winst te kunnen behalen. Wij bouwen graag relaties op met partners die openstaan om met elkaar een sterke positie naar afnemers en eindklanten te bouwen. Met duurzame samenwerkingen realiseren wij effectieve inkoop en levering door maatwerk in bestelgemak, flexibiliteit en trefzekerheid voor hoge leverbetrouwbaarheid, kortom het uitsluiten van risico’s en onzichtbare kosten voor beide partijen.

Waar Blozo sterk in is

Blozo is vooral sterk in het verfijndere plaatwerk met veel oog voor precisie. Seriematig plaatwerk met korte doorlooptijden is de basis waar wij echt goed in zijn. Overzichtelijke levering van onderdelen, gebundeld, gelabeld, inclusief barcodes en documentatie is voor ons standaard: Aflevering – blozo.nl. Tot slot zijn dit de disciplines die samen voor strakke levering van onderdelen en samenstellingen zorgen: Disciplines – blozo.nl.

Ook duurzaam samenwerken?

Je weet het pas als je elkaar spreekt en kennismaakt in de praktijk. Dat is precies wat wij met onze kijk op samenwerken bedoelen. Eerst aandacht voor de processen, producten en projecten van je bedrijf. En dan volledige transparantie over onze capaciteit en mogelijkheden. Neem contact op met Michael Roder m.roder@blozo.nl of Rico van Overloop r.vanoverloop@blozo.nl voor meer informatie of een kop koffie.

Voorbeelden van klanten

Lees meer over klanten waar wij duurzame samenwerking mee hebben:

Strak samenspel met Lely

Voor Blozo als toeleverancier is het handig dat Lely vlakbij zit. Maar er komt veel meer bij kijken om aan de eisen van deze wereldspeler te voldoen. Rico van Overloop vertelt hoe de Falcons het doen.

Lees verder »

WPS groeit stevig door

Eén van de klanten waar wij met plezier voor werken is WPS. Ondanks de coronacrisis is het zo druk dat zij nu al meer werk hebben dan zij aankunnen. Inkoper Roy van Schie vertelt hoe dat zit.

Lees verder »

Wat je van Blozo kan verwachten

Wat je als duurzame relatie verwachten kan van Blozo:

  • Snel schakelende klantteams met korte lijnen, waarin alle disciplines zitten die nodig. Dit zijn onze teams: Blozo teams – blozo.nl
  • Een gedreven verbeterteam dat continu naar kansen op verbeteringen in processen en systemen kijkt en deze ook oppakt. Maak kennis met de L.A. Chargers – blozo.nl