Bel ons
010 316 11 10
Menu
Kanten Kanten

De kunst van het kanten als ambacht

De werknemers van Blozo zijn trots op hun vak. Ze zetten hun kennis en vakmanschap breed in. Met als bijzondere extra ambacht: de kunst van het kanten.

Door te investeren in vakmanschap zijn onze werknemers betrokken bij het hele productieproces. Hierdoor zijn ze in staat verder te denken dan een traditionele kantbankoperator. Als geen ander weten ze dat factoren als plaatuitslag, de juiste invulling van een uitslag in plaatmateriaal en bewerkingen dichtbij een kantlijn van invloed zijn voor het uiteindelijke resultaat.

Buiten de kaders denken

Ook voor de fase na het kanten bestaan er tal van factoren om rekening mee te houden. Denk alleen al aan de juiste samenstelling en het logistieke proces. Onze werknemers zijn in staat om buiten de kaders van het kanten te denken, dit is van belang voor het complete productieproces.

Bij mensen is het belangrijk om iemands gedrag te lezen, maar dat geldt ook voor de machines waarmee ik werk.
Wat is er mogelijk? Hoe haal ik eruit wat erin zit? Ik krijg energie als iets lukt, wat er eigenlijk eerst niet naar uitzag.
Dat vind ik echt kicken!

Ricardo Venghaus, kanter

Door de ervaring en het inzicht van onze mensen benutten we de kantcapaciteit optimaal. Dit leidt niet alleen tot een hoge kwaliteit en vlotte verwerking van de te kanten plaatwerkproducten, maar biedt onze klanten tevens meer vrijheid bij het ontwerpen van hun producten.

Sneller, nauwkeuriger en goedkoper

Blozo beschikt naast handkanters ook over kantrobots. Deze indrukwekkende voorzieningen bieden Blozo meer mogelijkheden om zowel kleine als grote producten met een terugkerende frequentie sneller, nauwkeuriger en goedkoper te produceren. Bovendien voeren de robots de handelingen onvermoeibaar uit. Voor informatie over onze kantrobots zie ‘Machinepark’.

Kwaliteit, wat anders?

Kijk mee op de werkvloer bij Blozo, bekijk ons filmpje!

Onze 4 beloften
“Een man een man, een woord een woord.”
“Kwaliteit. Wat anders?”
“Samen werken, samen groeien.”
“Wij leveren. Altijd.”
Blozo Belooft