Bel ons
010 316 11 10
Menu
Blozo winnaar MVO-Trofee 2019 Blozo winnaar MVO-Trofee 2019

Blozo winnaar MVO-Trofee 2019

Supertrots zijn wij om winnaar te zijn van de MVO-Trofee 2019. Dit laat zien dat ‘De mens centraal’ niet alleen in de kern van ons bedrijf staat, maar dat het ook opgepakt wordt door de buitenwereld. We doen het uiteindelijk niet voor deze trofee, maar het sterkt ons absoluut in de overtuiging dat dit de manier is om van waarde te zijn voor medewerkers én klanten.

Vakjury Sociaal Economisch Netwerk (MVS)

Op 31 oktober 2019 vond het event ‘LEF LOONT!’ van het Sociaal Economisch Netwerk (SEN) plaats in Vlaardingen. Hierbij kwamen ruim 130 vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, de overheid, het onderwijs en maatschappelijk veld samen. Sprekers als Job Cohen, bestuursvoorzitter van Cedris, Jacco Vonhof, voorzitter MKB-Nederland en Rob van Arnhem, Categoriemanager Bedrijfskleding Rijksoverheid benadrukten het belang van inclusief werkgeverschap en cohesie in een veranderende wereld. En ja, daar waren wij ook bij omdat Blozo als één van de drie finalisten was uitgekozen uit twintig bedrijven in de regio. Op basis van een filmpje van elke finalist ging uiteindelijk het hoogste aantal stemmen van het publiek naar Blozo!

De vakjury:  “Blozo is sterk op People en Profit. Dit bedrijf voegt waarde toe op alle duurzame ontwikkelingsdoelen”

Onze bijdrage

Anders dan bij veel bedrijven staan mensen bij ons echt in de kern. Simpelweg omdat wij geloven dat mensen het verschil maken en niet de techniek. Dit is in de afgelopen jaren diep doorgevoerd in onze strategie, onze systemen en bedrijfsmiddelen en de manier van werken. Mensen ruimte geven om bijzondere prestaties te leveren vanuit kennis, verantwoording en eigenaarschap, daar hoort ook het in huis nemen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij. De succesvolle detachering van twee medewerkers van het Werkleerbedrijf Stroomopwaarts maakte dat zij Blozo voordroegen als kandidaat voor de MVO-Trofee 2019.

Met deze pitch video heeft Blozo de MVO-Trofee 2019 gewonnen.

Invloed en inzicht

Michel Ouwehand, een van de gedetacheerden van Stroomopwaarts, stelt: “Het is een warm nest waar je hier in terechtkomt, waarin je mag wezen wie je echt bent eigenlijk. En ook waar je mag groeien voor jezelf; het is niet dat er iemand naast je zit die je continu controleert. Elke dag starten we in de productie om half acht bij het planbord en dan bespreken we wat er die dag gebeuren moet. Daar doe ik al vanaf het begin aan mee en dan heeft iedereen invloed en inzicht. Daarbij wordt ook tijd vrijgehouden om elkaar dingen te leren zodat we samen goede en mooie producten maken.”

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe wij vereiste kwaliteit, betere processen en hoge leverbetrouwbaarheid realiseren? Neem gerust contact op! Tel: 010 -316 11 10 of stuur een bericht.