Bel ons
010 316 11 10
Menu
Wat was 2019 een geweldig jaar! Wat was 2019 een geweldig jaar!

Wat was 2019 een geweldig jaar!

Nog een paar dagen, dinsdag 24 december is onze laatste werkdag van 2019. En dan sluiten wij 2019 af. Mooi moment om te beseffen dat er zoveel moois gebeurd is, dat de tijd echt voorbij gevlogen is. De resultaten en de bezettingsgraad zijn beter dan ooit tevoren. Blozo groeit en wij trekken jong talent aan, terwijl wij ook nog de MVO-Trofee 2019 in ontvangst mochten nemen. Het belangrijkste is wel dat dit jaar heeft laten zien, dat er een eigen plek in de markt is voor een metaalbedrijf waarbij de mens centraal staat.

Kleine series, snelheid en flexibiliteit

Groeien als bedrijf begint bij een helder beeld waar je echt goed in bent. Dus ook datgene waar je klanten het beste mee helpen kunt. Blozo is doorgegroeid van een gewoon metaalwarenbedrijf naar een QRM-gestuurd productiebedrijf. Dat betekent: snelheid en flexibiliteit met behoud van de vereiste kwaliteit. Dat kan alleen als je bewust kiest voor het type dienstverlening waarbij je op je allerbest kunt presteren omdat daar je processen, je mensen en je middelen op ingericht zijn. De kracht van Blozo is kleine series, korte doorlooptijden en systematisch geborgde flexibiliteit om aan steeds kortere innovatiecycli te beantwoorden. De markt is in beweging, flexibel zijn is onze missie.

Groei door focus

In het nieuwe jaar willen wij de positie die wij hebben opgebouwd verder uitbouwen. Niet door verbreding, maar juist door focus op onze kernkracht: kleinere series, hoge leverbetrouwbaarheid en flexibel kunnen inspelen op situaties bij de klant. Het succes van 2019 is onder andere dat wij mee konden bewegen met de forse groei bij enkele van onze klanten. Ook zij hebben te maken met schoksgewijze ontwikkelingen in de florerende maakindustrie. Dat konden wij beantwoorden met een verbeterde leverbetrouwbaarheid, terwijl wij een uitstekende bezettingsgraad van 80% hadden. Dat laat ruimte vrij om bij te springen als dat nodig is en terug te switchen naar regulier werk, maar ook om onszelf te verbeteren en mensen op te leiden zodat iedereen breed inzetbaar is. Voor 2020 is het beeld helder, wij gaan voor focus op onze kernkwaliteiten en verbreding van de marktpositie.

Iedereen bedankt!

Zoals gezegd was het een fantastisch jaar, maar dat hebben wij niet alleen gedaan. Bij deze willen wij iedereen bedanken die hoe hier dan ook een rol in gespeeld heeft. Natuurlijk zijn dat onze mensen, maar ook opleiders en kennispartners, onze leveranciers en allerlei ambassadeurs, privé en zakelijk. Maar zeker ook onze klanten: bedankt voor je vertrouwen in Blozo, samen gaan we er een mooi nieuwjaar van maken.

Meer weten?

Voorzie jij ook stevige groei in 2020 en kan je wel flexibel inzetbare capaciteit gebruiken? Wij doen er alles aan dat succesvol te laten zijn. En dat is een belofte! Bel ons: 010 -316 11 10 of stuur een bericht.